Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Oriëntatiegesprek

Individuele therapie

Een sessie duurt 50 minuten

€ 83,50 overdag
€ 87,50 na 17h00

Relatietherapie

Een sessie duurt 75-90

€ 130,- overdag
€ 145,- na 17h00

Individuele therapie

Op locatie duurt 50 minuten

€ 50,- overdag
€ 50,- na 17h00

Beeldbellen duurt 25 minuten

gratis overdag
gratis na 17h00

Relatietherapie

Een sessie duurt 75-90

€ 75,- overdag
€ 95,- na 17h00

Om doorbetaling te voorkomen dien je een afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen.

Individuele therapiegesprekken zijn vrijgesteld van BTW. De bedragen van relatietherapie zijn inclusief 21 % BTW. Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars, individuele therapie zie www.zorgwijzer.nl

Voor bedrijven bedraagt het tarief € 95,- exclusief omzetbelasting.

Indicatievrije zorg

We leveren indicatievrij zorg. Dit betekent ook dat we niet gebonden zijn aan de door de overheid en zorgverzekeraars voorgeschreven behandelmethoden met een veelal beperkt aantal contacturen. In de basis GGZ is de gehele behandeling opgehangen aan een indicatie en daartoe is een diagnose verplicht. Zonder diagnose (DSM-label) geen behandeling. Bij een indicatie vrije psycholoog/therapeut is er geen indicatie en wordt deze ook niet met een verzekeraar uitgewisseld. Dit beschermt je privacy.

Registratie bij zorgverzekeraars

Het correspondentie adres van Praktijk Osimo is Hilversum. In contact met je zorgverzekeraar dien je Osimo Hilversum te gebruiken. Ook als je iets wilt opzoeken bij je zorgverzekeraar o.a. bij “selectie zorgaanbieder”, dien je Osimo Hilversum in te vullen.

Vergoedingen uit de aanvullende verzekering:

Ziektekostenverzekeraars vergoeden de sessie vanuit de aanvullende verzekering. Voor een overzicht van vergoedingen zie www.zorgwijzer.nl  De vergoeding is veelal een gedeelte.

Aangesloten bij