Contact & Oriëntatiegesprek

  Vragen over counseling of psychotherapie?

  Bekijk de FAQ hier

  Staan je vragen er niet tussen of wil je een afspraak maken voor een
  oriëntatiegesprek? Neem gerust contact!


  Contact opnemen via Whats-app is voor mij oké
  Met het versturen van dit formulier, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

  Je bericht hoeft niet uitgebreid, we kunnen op basis van je bericht ook een bel-afspraak maken. Bij aanvragen van een oriëntatiegesprek zet jouw mogelijkheden van dagen en tijden erin.

  De reactietijd op je bericht ligt doorgaans binnen vier kantooruren en kan duren tot maximaal een werkdag.

  Voor korte vragen of overleg: telefoon 06-20191872. Telefoon wordt alleen tijdens werkdagen beantwoord en is NIET geschikt of bedoeld voor spoedoproepen of hulp in acute situaties.

  Let op: indien je een doorverwijzing hebt van de huisarts voor specialistische zorg dan heb je hoogstwaarschijnlijk recht op vergoeding van de kosten uit de basisverzekering. De praktijk maakt geen deel uit van de SGGZ waardoor de kosten niet uit de basisverzekering worden vergoed.

  Locatie praktijk Amsterdam en Utrecht

  Oriëntatie Psychotherapie, vragen wat je wilt weten

  Tijdens een oriëntatiegesprek kun jij vragen wat je wilt weten. Een oriëntatiegesprek heeft ook als doel na te gaan of therapie een goede manier is om je klachten te verhelpen. De therapeut zal trachten je zo goed mogelijk te begrijpen. Hij zal je vragen stellen over wat je zoal hebt meegemaakt en hoe je leven nu is. Wat ervaar je als positief en wat als negatief?

  Aan het eind van het oriëntatiegesprek geeft de therapeut een korte samenvatting en vertelt hij zijn indrukken. Vervolgens maakt hij een inschatting of hij de juiste persoon is die je kan helpen.